Hablemos de Paz – Pod om Colombia

Categories: Media

Under de kommande månaderna kommer Colombiagruppen att publicera en podcast på spanska där colombianer och colombiaintresserade delar med sig av sina reflektioner och perspektiv om konflikten, fredsavtalet mellan colombianska regeringen och FARC-gerillan samt betydelsen som genomförandet av avtalet har för landet.

Idag pupodcast-1bliceras den första poden* där Anders Rudqvist, sociolog från Uppsala universitetet och Gerseín Paz Buendía, colombiansk präst samtalar om överenskommelsen om integrerad landsbygdsutveckling. Fader Gerseín arbetar med flickor, pojkar och ungdomar i Caldono Cauca. Ett av de konfliktdrabbade områden där avväpning och återanpassning av gerillamedlemmar kommer att äga rum.

 

*Medproducent: Lari Honkanen


 

 

 

Author: Colombiagruppen

Lämna ett svar